Adopcia
Jedáleň Dobrého Pastiera - Aktuálny jedálny lístok
Raňajky
Tekutá kaša s cukrom – tradičné kenské raňajky z kukurice, ciroku a manioku – zomleté suroviny sa varia s vodou asi 15 minút, pridá sa cukor
Desiata
Tekutá kaša s cukrom
Obed
- Pondelok: Ugali so sukuma wiki – tradičné kenské jedlo - kaša z kukuričnej múky uvarená s vodou na ohni a zelenina udusená na troške oleja s paradajkami
- Utorok: Ryža s fazuľou
- Streda: Ugali s kapustou
- Štvrtok: Ryža so sukuma wiki (raz za 2 týždne s mäsom – dusené na šťave s mrkvou a zemiakmi)
- Piatok: Ugali s fazuľou
- Sobota: Githeri – biela kukurica uvarená s fazuľou do mäkka, pridajú sa na oleji usmažené paradajky
- Nedeľa: Ryža s kapustou
Večera
- Pondelok: Ryža s kapustou
- Utorok: Ugali so sukuma wiki
- Streda: Githeri
- Štvrtok: Ugali s fazuľou
- Piatok: Ryža so sukuma wiki
- Sobota: Ugali s kapustou
- Nedeľa: Ugali s fazuľou