Adopcia

Jedáleň Dobrého Pastiera - Aktuálny jedálny lístok

Raňajky

Tekutá kaša s cukrom – tradičné kenské raňajky z kukurice, ciroku a manioku – zomleté suroviny sa varia s vodou asi 15 minút, pridá sa cukor

Desiata

Tekutá kaša s cukrom

Obed

  • Pondelok: Ugali so sukuma wiki – tradičné kenské jedlo - kaša z kukuričnej múky uvarená s vodou na ohni a zelenina udusená na troške oleja s paradajkami
  • Utorok: Ryža s fazuľou
  • Streda: Ugali s kapustou
  • Štvrtok: Ryža so sukuma wiki (raz za 2 týždne s mäsom – dusené na šťave s mrkvou a zemiakmi)
  • Piatok: Ugali s fazuľou
  • Sobota: Githeri – biela kukurica uvarená s fazuľou do mäkka, pridajú sa na oleji usmažené paradajky
  • Nedeľa: Ryža s kapustou

Večera

  • Pondelok: Ryža s kapustou
  • Utorok: Ugali so sukuma wiki
  • Streda: Githeri
  • Štvrtok: Ugali s fazuľou
  • Piatok: Ryža so sukuma wiki
  • Sobota: Ugali s kapustou
  • Nedeľa: Ugali s fazuľou